مدلهای مختلف گوشواره، به غیر از مدل کلیپسی، به وسیله سوراخ کردن گوش یا پیرسینگ مورد استفاده قرار میگیرند. برای ایجاد شکاف در قسمتهای مختلف گوش میتوانید از دستگاههای گوش سوراخ کن کمک بگیرید. در واقع میتوان یکی از مهمترین جذابیتهای سوراخ کردن گوش را انتخاب وسیعی دانست که پیش روی افراد قرار میدهد. هر شخص با انتخاب مکان مناسب و پیرسینگهای دلخواه خود میزان خلاقیت و استایل خود را به دیگران نشان میدهد. البته پیش از اقدام به پیرسینگ بهتر است که محل مورد نظر خود را با وسواس زیادی تعیین کرده و درباره آن خوب تحقیق کنید. برای مثال اگر میخواهید بدانید که سوراخ دوم گوش کجا باشه تا انتهای این مقاله ما را همراهی بفرمایید.
سوراخ دوم گوش کجا باید باشه و چقدر فاصله داشته باشه با سوراخ اول
بسیاری از خانمها و حتی برخی آقایان نرمه گوش خود را سوراخ کرده و از آن زیورآلات آویزان میکنند. پیرسینگ نرمه گوش را میتوان رایجترین نوع پیرسینگ به حساب آورد که از نظر میزان درد نیز در پایینترین سطح قرار دارد. طول دوره درمان و بهبود این نوع سوراخ کردن نیز از سایر انواع پیرسینگ کوتاهتر است. اکثر افرادی که به آویختن گوشواره علاقه دارند، نرمه گوش را به عنوان اولین نقطه برای آویزان کردن گوشواره انتخاب میکنند. البته پیرسینگ این قسمت از بدن میتواند یک، دو یا سه عدد باشد.
گوشوارههای حلقهای، آویزی ظریف، بخیهای و لاله گوشی برای این قسمت از بدن مناسب هستند. در ادامه به شما خواهیم گفت که شکاف دوم گوش خود را در کدام قسمت از این عضو میتوانید ایجاد کنید. به یاد داشته باشید که انتخاب محل پیرسینگ دوم و فاصله آن با اولی به سلیقه و میزان تحمل درد شما بستگی دارد.
- لاله گوش
برای پیرسینگ لاله گوش، یک حفره کوچک در قسمت میانی لبه بیرون عضو شنوایی ایجاد میشود. از آنجایی که لاله گوش دارای عصبهای متعددی است، ایجاد شکاف روی آن میتواند دردناک باشد. گوشوارههای ظریف حلقهای یا میخی برای این نوع پیرسینگ مناسب هستند.
- تراگوس یا زبانه گوش
تراگوس به بخشی از عضو شنوایی گفته میشود که درست در مقابل کانال آن قرار دارد. درد ناشی از ایجاد شکاف در این قسمت از بدن بسته به ضخامت و اندازه تراگوس گوش شخص متغیر است.
- آنتی تراگوس یا زبانه بزرگ
در پاسخ به پرسش سوراخ دوم گوش کجا باشه، باید پیرسینگ آنتی تراگوس یا زبانه بزرگ را معرفی کرد. زبانه بزرگ قسمتی از غضروف عضو شنوایی است که درست در بالای نرمه قرار دارد. ویژگیها و زمان بهبود پیرسینگ تراگوس و آنتی تراگوس مشابه یکدیگر هستند.
- حلزونی
یکی دیگر از بخشهایی که میتوان به عنوان بهترین نقطه برای دومین بار سوراخ کردن گوش به حساب آورد، قسمت غضروفی و فرو رفته عضو شنوایی است. این نوع پیرسینگ دردناک است و به مراقبت طولانیتری نیاز دارد. برای این شکاف بهتر است که از زیورآلات میخی یا سوزنی ظریف استفاده کنید، این امر مانع از بزرگتر شدن شکاف ایجاد شده خواهد شد.
- پیچه یا هلیکس
سوراخ پیچه در بخش هلیکس گوش (خارجیترین بخش عضو شنوایی و دارای حالت خمیدگی) ایجاد میشود. پیرسینگ در این بخش علاوه بر اینکه خیلی دردناک نیست، درمان آن نیز زیاد طول نمیکشد. شما میتوانید در این قسمت از عضو شنوایی یک یا بیشتر شکاف ایجاد کنید. اگر تعداد حفرهها بیشتر از 2 عدد باشد و از هلیکس تا انتهای لاله ادامه یابد، به آن پیرسینگ بافت میگویند. گوشوارههای حلقهای بسیار ظریف جلوه زیبایی به این بخش از بدن میبخشند.
سوراخ کردن کدام قسمت از گوش درد بیشتری دارد؟
همانطور که بیان شد، انتخاب مکان سوراخهای گوش و فاصله میان آنها به سلیقه و میزان تحمل درد شخص بستگی دارد، اما بهتر است که تا زمان بهبود پیرسینگ اول صبر کرده و سپس اقدام به ایجاد شکاف بعدی کنید. زمان بهبودی این عملیات در هر فرد متفاوت است. برای اکثر افراد دوره درمان عملیات مورد بحث حدود 6 الی 8 هفته طول میکشد. برای تسریع در روند درمان حتما مطمئن شوید که ویتامینها و مواد معدنی مورد نیاز بدن شخص از طریق رژیم غذایی او تامین میشود. همچنین میتوان چند بار در روز از کرم یا پماد موضعی تجویز شده توسط پزشک روی حفرههای ایجاد شده مالید.
توجه داشته باشید که با ایجاد شکاف در لاله گوش درد کمی حس خواهید کرد. در حالی که قسمت مارپیچ یا لبه خارجی خمیده عضو شنوایی بیشترین درد را دارد. البته عوامل دیگری مانند نوع سوزن استفاده شده و میزان مهارت اپراتور نیز باعث افزایش یا کاهش درد در هنگام پیرسینگ میشوند.