تنها در چند ثانیه می توان پروسه سوراخ کردن گوش را طی کرد. با این حال عده ای از بانوان برخی مواقع پس از سوراخ کردن گوش متوجه می شوند که سوراخ در حال پر شدن است. دلایل مختلفی وجود دارند که موجب بسته شدن سوراخ گوش می شوند. بخش زیادی از افراد بر این باورند که عدم استفاده از گوشواره می تواند یکی از مهمترین دلایل بسته شدن سوراخ گوش باشد. در این مقاله میخواهیم توضیح دهیم برای بسته شدن سوراخ گوش چه کنیم.
علاوه بر این عفونت پیرسینگ را می توان دلیل مهم دیگر برای پر شدن سوراخ گوش در نظر گرفت. اگر از ابزار آلوده برای گوش استفاده کنید و دست های فردی که مشغول به سوراخ کردن گوشهای شما است آلوده باشد نیز با این مشکل مواجه خواهید شد. بسیار ضروری است که برای سوراخ کردن گوش های خود به سراغ یک شخص حرفه ای بروید تا از عوارض بعدی در امان باشید. در این مطلب از زودیکا با راهکارهایی برای جلوگیری از بسته شدن سوراخ گوش آشنا می شویم تا بتوانید از انواع گوشواره و بدلیجات استفاده کنید.
دلیل بسته شدن سوراخ گوش
علت اصلی بسته شدن سوراخ گوش می تواند در اثر عدم استفاده از گوشواره اتفاق بیفتد. به همین علت لازم است که بلافاصله پس از سوراخ کردن گوش های خود از گوشواره بر روی آن ها استفاده نمایید. ما در زودیکا انواع گوشواره های زیبا و شیک را برای شما عزیزان عرضه کرده ایم. انواع بدلیجات دخترانه اعم از انگشتر، النگو و همچنین گوشواره در دسترس شما قرار گرفته اند. بسته به نیازی که دارید می توانید از مدلهای مختلف استفاده نمایید. برای هر مناسبتی مانند جشن تولد و یا سالگرد ازدواج می توانید انواع بدلیجات را برای عزیزان خود خریداری کنید.
پس از اینکه فرآیند پیرسینگ انجام شد باید برای اینکه سوراخ گوش مجددا بسته نشود، حلقه را درون آن ها بگذارید. گاهی مواقع عفونت در این ناحیه نیز مشاهده می شود بنابراین از همان لحظات ابتدایی باید ضدعفونی کردن آن ها را در اولویت قرار داد تا از عفونت جلوگیری شود.
شاید برای شما نیز این سوال پیش آمده است که چرا پس از سوراخ کردن گوش، مجددا با بسته شدن آن ها مواجه می شویم. نکته در اینجاست که بدن خود را موظف می داند که ناحیه شکافته شده را ترمیم کند. پس از اینکه گوش ها را سوراخ کنید از درون آن ها جداره ها شروع به رشد کردن می کنند. در این شرایط با پر شدن مجرد سوراخ های گوش مواجه می شوید. علاوه بر این بدن به واسطه دستوری که از مغز دریافت می کند باید از ورود میکروب ها به سوراخ گوش نیز جلوگیری نماید. با توجه به این شرایط لازم است که از روش های مختلفی برای بسته شدن مجدد سوراخ های گوش استفاده کنید.
علت عفونت سوراخ گوشواره
عفونت سوراخ گوشواره ممکن است به دلایل مختلفی اتفاق بیافتد. برخی از عوامل عفونت سوراخ گوشواره عبارتند از:
- عدم بهداشت در فرآیند انداختن گوشواره: انجام این فرآیند توسط شخصی که مهارت کافی ندارد یا بهداشت لازم را رعایت نمیکند، میتواند به ورود باکتریها و میکروبها به سوراخ گوش و ایجاد عفونت منجر شود.
- استفاده از گوشوارههای غیرضدعفونی: استفاده از گوشوارههایی که پیش از استفاده بهطور کامل ضدعفونی نشدهاند، میتواند به ورود باکتریها و عفونت منجر شود.
- آلرژی به جنس گوشواره: برخی افراد ممکن است به جنس خاصی که گوشواره ساخته شده است، حساسیت داشته باشند که منجر به التهاب و عفونت سوراخ گوشواره میشود.
- تراشیدگی یا ترک در گوشواره: اگر گوشواره دچار تراشیدگی یا ترک شود، باعث ایجاد نقطههای ورود برای باکتریها و میکروبها میشود که میتواند به عفونت منجر شود.
- نگهداری ناصحیح: عدم تمیزی و مراقبت مناسب از سوراخ گوشواره میتواند باعث تجمع باکتریها و میکروبها در این منطقه شود که عفونت را فراهم میکند.
در صورتی که به علامتهای عفونت سوراخ گوشواره مانند درد، تورم، قرمزی، گرمای محل، یا ترشح مایعات غیرعادی اطراف گوش مراجعه کردید، بهتر است تا از پزشک مراقبت حرفهای دریافت کنید تا عفونت را مدیریت کرده و درمان مناسب را ارائه دهد. اگر این سوال برای شما پیش آمده که بعد از سوراخ گوش چه پمادی استفاده کنیم پیشنهاد میکنیم حتما مقاله را مطالعه کنید. ولی به صورت کلی پمادهای آنتیبیوتیک مانند جنتامایسین یا نئومایسین میتوانند مفید باشند. با این حال، توصیه میشود قبل از استفاده از هر نوع دارویی، با پزشک خود مشورت کنید تا از مناسب بودن آن برای شرایط خاص شما اطمینان حاصل نمایید
چیکار کنیم سوراخ گوش بسته نشه؟
تاکنون سوالات زیادی در خصوص اینکه بهترین روش برای جلوگیری از بسته نشدن سوراخ گوش مطرح شده است. عده ای از بانوان با این مشکل مواجه می شوند. بهترین کار از نظر ما این است که بلافاصله پس از سوراخ کردن گوش از انواع گوشواره های سبک و کوچک استفاده کنید. خوشبختانه شرایطی فراهم شده است که انواع گوشواره های ارزان قیمت استیل و بدلیجات دیگر را بتوان خریداری کرد. یکی از روش های دیگر این است که به مدت دو هفته پس از سوراخ کردن گوش به خصوص بعد از حمام کردن گوشواره ها را خارج کنید و پس از اینکه با استفاده از الکل و پنبه ناحیه مورد نظر را شستشو دادید مجددا آن ها را درون سوراخ های گوش بگذارید. با انجام این کار می توان از عفونت سوراخ های گوش نیز جلوگیری کرد.
بیایید به سراغ بررسی روش های ساده برویم. مراقبت از گوش های سوراخ شده گاهی مواقع نیاز به حساسیت بالایی دارد. یک روش کاملا آسان را در اینجا بیان می کنیم. با استفاده از پنبه، نمک بدون ید، آب اکسیژنه و گوش پاک کن می توانید مراقبت از گوش هایی که تازه سوراخ شده اند را انجام دهید. در این روش لازم نیست که از گوش خود گوشواره ها را خارج کنید.
اکنون دست های خود را با استفاده از آب ولرم و صابون به خوبی شستشو دهید. گوشواره ها را دو هفته پس از سوراخ کردن گوش و روزانه چند مرتبه درون آن ها به آرامی بچرخانید.
اکنون آب نمک ولرم مهیا کرده و یک تکه پنبه را درون آن بخیسانید. این محلول را به آرامی درون سوراخ های گوش قرار دهید. آب اکسیژنه را نیز با استفاده از گوش پاک کن به لاله های گوش خود می توانید بمالید.
یک نکته مهم در این خصوص وجود دارد. سعی کنید در خرید گوشواره محصولاتی با کیفیت بالا و با بهره گیری از استانداردهای لازم را انتخاب نمایید. به عنوان مثال متخصصین بر این باورند که بدلیجات بی کیفیت مانند گوشواره های نیکل برخی مواقع مشکلات متعددی را به وجود می آورند. این شرایط نشان می دهد که در انتخاب و خرید زیورآلات زنانه نیز باید نهایت دقت را به خرج داد و تنها از بدلیجات با کیفیت استفاده کرد.
و اینکه تا چند روز نندازم بسته نمیشه؟
چون الان اینقدر امتحان کردم درد میاد و گاها خونریزی کمی میکنه.
سوراخهای پیرسینگ غضروفی مانند کانچ معمولاً سریعتر از سوراخهای نرمه گوش بسته میشوند. به طور کلی، ممکن است چند هفته تا چندماه بسته شوند اما این زمان بسته به بدن هر فرد متفاوت است.