پیرسینگ ناف چیست؟

احتمالاً شما هم در مهمانی‌ها افراد زیادی را دیدید که قسمت‌های مختلفی از بدنشان را به قصد آویزان کردن زیورآلات تزیینی سوراخ کردند. از جمله معروف‌ترین قسمت‌های بدن که افراد دوست دارند آن را سوراخ کنند؛ به لاله و نرمه‌گوش، بینی و ناف می‌توانیم اشاره کنیم. به این عمل که به صورت سرپایی انجام می‌گیرد پیرسینگ گفته می‌شود. سوراخ کردن گوش، بینی یا جاهای مختلف بدن به قصد آویزان کردن زیورآلات پدیده جدیدی در جوامع بشری نیست. این کار از زمان مصر باستان تاکنون وجود داشته است؛ و در فرهنگ‌ها و اعتقادات مذهبی گوناگون این کار را می بینیم. در این مقاله قصد داریم برای شما همراهان همیشگی سایت به این موضوع بپردازیم که پیرسینگ ناف چیست؟ از نظر شرعی چه حکمی دارد؟ و مسائل مرتبط با آن را برای شما علاقمندان شرح دهیم.

پیرسینگ ناف نشانه چیست

پیرسینگ ناف ابتدا در میان اقوام ثروتمند اروپایی رواج پیدا کرد و باعث تمایز یافتن طبقه اجتماعی افراد شد؛ و بعد از آن، در سایر قاره‌ها هم به یک مد جوان پسند تبدیل شد. امروزه خیلی از جوانان برای رسیدن به جذابیت بیشتر از دید جنس مخالفشان اقدام به پیرسینگ ناف می‌کنند؛ پیرسینگ ناف در میان زنان کل دنیا نسبت به مردان محبوبیت بیشتری دارد.

 در آیین هندوئیسم افراد معتقدند این کار باعث بهبود عملکرد چاکرای سوم شبکه خورشیدی بدن می‌شود؛ و باعث نگهبانی از انرژی مثبت در بدن افراد می‌شود. شاید برایتان جای سوال باشد آیا پیرسینگ ناف دردناک است یا خیر؟ شاید بتوان گفت این عمل با آن‌که یک عمل سرپایی محسوب می‌شود؛ جزو عمل‌های سرپایی دردناک شناخته می‌شود. بهبودی پیرسینگ ناف معمولاً زمانبر است و بین ۳ تا ۶ ماه زمان لازمست تا محل عمل کاملاً بهبود پیدا کند؛ ولی گاهی مواقع در برخی از افراد بهبودی کامل بعد از گذشت یک سال بوجود می‌آید. برای بهبودی سریع‌تر جای عمل بعد از انجام دادن پیرسینگ، بایستی مراقبت‌هایی که برای بهداشت آن ناحیه لازمست را رعایت کنیم. از جمله مراقبت‌های اولیه‌ و مهمی که معمولاً باید برای آن انجام دهیم؛ تمیز کردن محل پیرسینگ شده به صورت روزانه به کمک پدهای بهداشتی آغشته شده به محلول آب و نمک‌های دریایی یا استفاده روزانه از سرم‌های موجود در بازار است.

پیرسینگ ناف نشانه چیست

حتماً بخاطر داشته باشید برای بهبودی سریع‌تر و جلوگیری از عفونت کردن محل پیرسینگ شده، باید تا قبل از خوب شدن محل از شنا کردن در دریا، استخر و جکوزی خودداری کنید. برای جلوگیری از عفونت کردن محل باید از مکان کاملاً استریل و افراد خبره در این کار استفاده کنید. حتماً بعد از عمل پیرسینگ از لباس زیر راحت استفاده کنید و از برخورد جای عمل شده با اشیا مختلف جلوگیری کنید. برای بهبودی سریعتر محل بهترست در روزهای اول از دستکاری آن خودداری کنید و به هیج وجه آن را نکشید؛ زیرا ممکن است این کارهای به ظاهر ساده منجر به عفونت باکتریایی محل شود. برای انجام این عمل هیچ وقت تفاوت هزینه دو مرکز یا دو مطب را در نظر نگیرید. زیرا ممکن است یکی از آنها از افراد آماتور و محیط غیر استریل برای این عمل سرپایی استفاده کند.

حکم شرعی پیرسینگ ناف

تمام مراجع و علمای دینی بر این عقیده هستند که انجام پیرسینگ ناف در آقایان و بانوان بلامانع است؛ البته در صورتی که به بدن فرد آسیبی نرسد. از نظر علما، پیرسینگ ناف در خانم‌ها نباید به صورتی باشد که توسط نامحرم‌ها دیده شود و موجب ترویج فرهنگ مبتذل غربی شود.

حکم شرعی پیرسینگ ناف

پیرسینگ ناف برای افراد چاق

خیلی از افراد چاق با تصور این‌که شکم آنها تخت نیست؛ با آن‌که علاقه زیادی به پیرسینگ ناف دارند از انجام دادن آن منصرف می‌شوند. افراد متخصص در پیرسینگ ناف معتقدند معمولاً افرادی که دارای تجمع چربی زیادی در ناحیه شکمشان هستند نباید پیرسینگ ناف انجام دهند. زیرا وقتی آنها در حالت نشسته قرار می‌گیرند ناف آنها هوا نمی‌خورد و عرق در آنجا سریع جمع می‌شود. همین تجمع عرق در محل پیرسینگ شده به مرور زمان باعث پیدایش عفونت محل پیرسینگ شده در این افراد می‌شود. معمولاً متخصصان عمل پیرسینگ معتقدند افراد زیر نباید اقدام به پیرسینگ واژن یا ناف یا نقاط حساس بدن کنند.

  • افراد خیلی چاقی که تجمع زیاد چربی در نواحی شکمی دارند.
  • افرادی که ورزش را به صورت حرفه‌ای دنبال می‌کنند یا به عنوان مربی ورزشی شاغل هستند.
  • افرادی که می‌خواهند کاهش وزن خیلی زیادی داشته باشند.
  • افرادی که اقدام به عمل لیپوساکشن کردند.
  • افرادی که به بهداشت فردی خودشان اهمیت نمی‌دهند.

بهتر است قبل از انجام دادن پیرسینگ ناف به این سوال جواب دهید که آیا این عمل در پیری برایتان جذابیت اکنون را دارد یا خیر؟ حتماً قبل از اقدام نهایی اطلاعات لازم در این مورد را بدست بیاورید و اگر واقعاً دوست دارید اقدام به عمل پیرسینگ کنید.

پیرسینگ نیپل

نوشتن دیدگاه